Om os

OM OS


Lidt om os

Vi er et gulvfirma beliggende på Amager, herfra varetager vi opgaver store som små. Vi er to mand i firmaet – Henrik & Michael. Kvalitet og Service er vores nøgleord vi arbejder ud fra, der arbejdes løbende på tiltag, som skal øge vores indsats på disse områder (man kan altid lære noget nyt).


Hos HH Gulve ApS får du råd og vejledning om samtlige materialer, så det kommer til at passe lige præcis dit projekt. Derudover samarbejder vi dagligt med tømremestre, malermestrer, entreprenører samt bygherrer for at sikre for at sikre den bedste kvalitet.


HH Gulve ApS holder altid sine aftaler. Vi vil altid gøre vores for, at skabe en god oplevelse for kunden. Det er DIG som er i centrum. Vi bygger på et godt samarbejde baseret på tillid og altid de rigtige løsninger.

Henrik: (Direktør)


Jeg er 54 år gammel, og til dagligt er bosat på Amager.


Jeg startede og grundlagde firmaet HH gulve tilbage i 2010. Her startede jeg firmaet op som et enkeltmandsfirma, som jeg har bragt og skabt til HH Gulve ApS den dag i dag.


Jeg er yderst professionel og engageret. Jeg går altid forrest, og er god til at se arbejdet forud. Derudover finde lige præcis de små detaljer vores kunder leder efter.
Aftaler samt et smukt slut resultat er min største priotet.

Michael: (medejer)


Jeg er 24 år gammel, og til dagligt bosat på amager.


Jeg har stået i lære i HH Gulve, hvilket jeg har været utroligt glad for. Henrik er en utroligt dygtig læremester, som jeg har set en hel del op til, da han også er min far.


Jeg blev pr. 2020 en del af HH Gulve ApS. Det har været med til at modne mig, samt fået mig til altid at kæmpe hårdere.


Jeg har altid en god idé eller en mulig indvending for at få lige præcis dit projekt til at kunne gå op i en højere enhed.